Ne propunem încă de la început să nu se facă confuzii cu privire la conceptul nostru: noi NU suntem Raw-vegani !!!

Suntem Festivalul ROVEGAN, un brand romanesc, un concept inovator și o propunere privind alimentația și stilul de viață. Totodată, ne dorim să strângem sub aceasi umbrela producătorii și consumatorii de produse sănătoase; cu atât mai mult, dacă ele sunt fabricate în România.

Festivalul Rovegan își propune să expună publicului un regim de viață sănătos și se adresează tuturor categoriilor alimentare vegane si vegetariene, in mod special consumatorilor de produse pesco-ovo-lacto-vegetariene. De asemenea, susținem diverse parteneriate cu furnizori care se ocupă de activități sportive, educaționale și relaționale.

Excludem din start producătorii de carne și produse din carne de origine animală.

De ce noi am ales și alimentele de origine marină? Studiile științifice au demonstrat în repetate rânduri că pesco-vegetarianismul poate aduce numeroase avantaje pentru sănătatea noastră. Consumul regulat de pește și fructe de mare poate asigura aportul necesar de acizi grași omega-3, care sunt esențiali pentru buna funcționare a creierului și a inimii. De asemenea, este bogat în proteine, fibre, vitamine și minerale, contribuind astfel la menținerea unei sănătăți optime.

Avem în vedere să unim activități care încurajează protecția mediului înconjurător, cu cele de dezvoltare personală, de socializare, de călătorie și distracție, fară a ne stabili o viziune limitată. Conceptul nostru este un echilibru privind viața cotidiană și benefic pentru comunitatea în care se vă desfășura.

Iubitorii alimentației vegetariene, vegane sau raw-vegane nu sunt excluși din aria noastră, deoarece la eveniment vom delimita aceste stiluri și vor fi reprezentanți HORECA pentru fiecare categorie.

Pe site-ul nostru găsiți exact acele persoane care înțeleg filosofia noastră și se încadrează perfect în ea! Speram să te provocam și pe tine să te alaturi Festivalului Rovegan.

ALIMENTAȚIE = SĂNĂTATE! SPORT = SĂNĂTATE! SPORT = SĂNĂTATE! INFORMARE= SĂNĂTATE!

ROVegan Festival = cel mai mare festival destinat producătorilor și consumatorilor de produse vegane și vegetariene.

Festivalul ROVEGAN se bucură să vă anunțe de colaborarea cu Anca Țurcașiu, o prezență emblematică ce aduce un plus de strălucire evenimentului nostru. Aceasta este Brand Ambassadorul nostru, deoarece stilul ei alimentar corespunde cu valorile promovate de proiectul nostru. Prin urmare, Anca rezonează perfect cu conceptul Rovegan și trăiește sănătos prin atenția acordată alimentației, sportului, echilibrului interior, dar și celui exterior cu natura.

Anca va aduce o lumină nouă asupra conceptului inovator, inspirându-ne să trăim mai conștient și să celebrăm diversitatea vieții în cele mai curate forme ale sale.

Într-un amestec de muzică, artă, conferințe și gastronomie ovo-lacto-pesco-vegetariană, te invităm să înveți cum alegerile personale pot contribui la o stare de bine și un viitor mai verde. Fii parte din această experiență unică!

Varietățiile alimentare prezente la ROVegan Festival.