Suntem mândrii să vă prezentăm partenerii entuziaști ai Festivalului ROVegan, un concept românesc unic. Misiunea noastră, alături de aceștia, este să formăm o comunitate sănătoasă.

elexus

Hotel ELEXUS

Rovegan Festival se bucura de parteneriatul cu Hotel Elexus din Predeal deoarece pentru un stil de viata sanatos oamenii au nevoie si de momente de relaxare alaturi de cei dragi.

FRL-LOGO_04

Federatia Romana de Lupte

Suntem încântați să colaborăm cu Federatia Romana de Lupte pentru a susține și promova sportul în toate manifestările sale prin Rovegan Festival.

latin-fusion-congress

Latin Fusion Congress

Rovegan Festival are onoarea de a va prezenta spectacole de dans si demonstrații artistice sustinute de Latin Fusion Congress. Alatura-te si tu si da frau liber miscarii pe ritmuri de salsa, bachata si kizomba.

downtown fitness

Downtown Fitness

Downtown Fitness este alaturi de Rovegan Festival cu scopul de a promova activitatea fizica regulata, alimentatia sanatoasa si un stil de viata echilibrat.

la-pescaderia-alioli

La Pescaderia by Alioli

Cum Rovegan Festival este despre vegani si vegetarieni, parteneriatul cu restaurantul La Pescaderia pune accentul pe alimentatia pesco-vegetariana si va ofera preparate din pește proaspat mediteranean si din Marea Neagra.

organic-consulting

Organic Consulting - Servicii financiare și juridice

Suntem mandri sa va informam despre parteneriatul nostru cu Organic Consulting, o firma de consultanta financiara si fiscala. Fie ca vrei sa iti infiintezi propria firma ori ai nevoie de servicii de contabilitate sau audit, vino la Rovegan Festival pentru a afla cat mai multe informatii.

Am început să promovăm locații și principii faine !