Povestea Noastra

Noi ne propunem inca de la inceput sa nu se faca confuzii cu privire la conceptul nostru , noi nu suntem Raw-vegani!! NOi suntem Rovegan asta insemna o ideologie noua care isi doreste sa aduca sub aceasi umbrela producatorii si consunatorii de produse santoase cu atat mai mult daca ele sunt produse in Ro. 

Rovegan se adreseaza consumatorilor de produse lacto-vegetariene si isi propune sa aduca in atenita publicului un regim de viata santos bazat varietati produse vegetarieni ovo-lacto-vegetariene precum si produse de origine marina dar si diverse parteneriate cu dif furnizori care au ca scop funizarea de activitati sportive.

Excludem din start prodicatorii de carne si produse din carne de origine animala dar suntem de acord cu produse care in urma procesarii poate contine urme de proteina de origine animala.

Ne propunem o viata mai santoasa dvs si copii dvs precum si activitati care incurajeaza protectia mediului inconjurator. Pe portalul nostru gasiti exact acele persoane care intelg filozofia noastra si se incadreaza perfect in ea.